Vecka 6 (av Amanda R och Amira)

v 6

på måndagen gjorde vi inget speciellt, vi hade bara bland timmar, alltså vissa hade hemkunskap,slöjd och NO. På tisdagen däremot hade vi de svenska nationella proven. Vi hade läsförståelse och berättande text framför oss, många var nervösa och andra spända. Vi tog med oss dricka och frukt och mackor.

På onsdagen så var det bara en helt vanlig dag med IUP och matte osv. Men vi fick faktiskt reda på vad vi fick på läsförståelse nationella provet som vanligt blir några besvikna och andra väldigt glada. Sen så var det några som gick och pantade på IUP och fick ihop 721 kronor till våran klassresa.

Sen var det torsdag och dags igen för de nationella proven i svenska som vanligt var många både nervösa och kanske lite taggade. De allra flesta tyckte att den första läsförståelsen vara enklare än den andra men det håller vi inte med om och vissa blev besvikna och vissa blev lyckliga.

Efter det var veckan nästan slut men fredagen var kvar och vi tog en ganska lugn dag. Vi gjorde lite rebusar och hade andra vanliga lektioner.

Hälsningar Amanda och Amira från 6B.

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *